aarding slaan

Aarding is van levensbelang. U bent hier zelf voor verantwoordelijk. Wanneer de netbeheerder aangeeft dat u zelf voor de aarding moet zorgen en u heeft dit niet gedaan, dan sluit de netbeheerder u niet aan op het elektranet. Wij informeren onze klanten altijd of zij zelf de aarding moeten regelen. In sommige gebieden levert de netbeheerder de aarding mee met de kabel. In dat geval hoeft u geen aarding aan te brengen. Wij werken met vaste leveranciers die aarding aanbrengen. Zij hanteren concurrerende prijzen.

uw aansluiting onze zorg

waarom zou ik mijn aansluitingen láten regelen?

Aansluitingen voor water, elektra, gas en media moeten worden aangevraagd via mijnaansluiting.nl. Deze website is de centrale ingang voor gas- elektriciteits-, water en kabelaansluitingen. U kunt deze aanvraag zelf doen, maar dit vereist uitzoekwerk, enige technische kennis, maar vooral ook tijd en geduld.

Regelmijnaansluiting.nl kan dit van u overnemen en ervoor zorgen dat u de juiste aanvraag doet. U komt niet voor verrassingen te staan en de aansluiting wordt op tijd geregeld. Wij bieden verschillende tarieven in de vorm van pakketten aan