Bouwstroomkast

Leveren en plaatsen

Wij leveren en plaatsen ook bouwstroomkasten. We kunnen hierbij ook de energielevering verzorgen. U betaalt achteraf voor de bouwstroomkast en het verbruik.De bouwstroomkasten voldoen aan de laatste richtlijnen van de netbeheerders. Wij kunnen deze kasten leveren tot en met 3x 80A.

Hoe gaat het in de praktijk?
U huurt bij ons de kast. Wij plaatsen de kast. Wij kunnen ook de aarding verzorgen. We zorgen ervoor dat de netbeheerder de kast aansluit. Zodra de kast weg kan, komen wij de kast weer ophalen.

Wij leveren ook energie voor de bouwkast. Dit tegen zeer gunstige voorwaarden. Indien u voor deze oplossing kiest, hoeft u zelf niets meer te regelen.

uw aansluiting onze zorg

waarom zou ik mijn aansluitingen láten regelen?

Aansluitingen voor water, elektra, gas en media moeten worden aangevraagd via mijnaansluiting.nl. Deze website is de centrale ingang voor gas- elektriciteits-, water en kabelaansluitingen. U kunt deze aanvraag zelf doen, maar dit vereist uitzoekwerk, enige technische kennis, maar vooral ook tijd en geduld.

Regelmijnaansluiting.nl kan dit van u overnemen en ervoor zorgen dat u de juiste aanvraag doet. U komt niet voor verrassingen te staan en de aansluiting wordt op tijd geregeld. Wij bieden verschillende tarieven in de vorm van pakketten aan