Elektra tot en met 3x80A, kleinverbruik

Regelen van aansluiting / verzwaring / verwijdering

Wij helpen u graag bij het aanleggen, verzwaren, verplaatsen of verwijderen van een Electra- aansluiting. Van uw elektrische apparaten kunt het vermogen aflezen. Dit vermogen, dat tegelijktijdig aan staan, telt u bij elkaar op. Stel u wilt een 3x25A aansluiting, dan mag uw totale vermogen niet meer zijn dan (3x25x230) 17.250watt.

Een 1x of een 3x staat voor de fase aanduiding. Waarbij 1 staat voor 1 fase en 3 staat voor 3 fasen. Met een 3 fase aansluiting beschikt u doorgaans over meer vermogen.

U kunt hierbij het volgende onderscheid maken:
•Een basisaansluiting is 3x 25A. Deze voldoet in iedere standaardwoning.
•Een 3x35A of 3x40A aansluiting heeft u (mogelijk) nodig wanneer u kookt op een inductieplaat en gebruik maakt van elektrische heaters, een zonnebank, elektrische pompen of sauna.
•Een zwaardere aansluiting kan u nodig hebben bij het ‘terugleveren’ van energie aan een energiebedrijf. Denk hierbij aan de werking van zonnepanelen.

Bij een zwaardere aansluiting zijn de maandelijkse vastrechtkosten hoger. Wanneer het om verplaatsen van een aansluiting gaat voor bijvoorbeeld een verbouwing, dan kan het nodig zijn om deze te vervangen. De netbeheerder brengt deze kosten bij u in rekening.

uw aansluiting onze zorg

waarom zou ik mijn aansluitingen láten regelen?

Aansluitingen voor water, elektra, gas en media moeten worden aangevraagd via mijnaansluiting.nl. Deze website is de centrale ingang voor gas- elektriciteits-, water en kabelaansluitingen. U kunt deze aanvraag zelf doen, maar dit vereist uitzoekwerk, enige technische kennis, maar vooral ook tijd en geduld.

Regelmijnaansluiting.nl kan dit van u overnemen en ervoor zorgen dat u de juiste aanvraag doet. U komt niet voor verrassingen te staan en de aansluiting wordt op tijd geregeld. Wij bieden verschillende tarieven in de vorm van pakketten aan