Water

Regelen van aanleggen, verzwaren, verplaatsen of verwijderen

Wij helpen u graag bij het aanleggen, verzwaren, verplaatsen of verwijderen van een wateraansluiting. Een standaard aansluiting is een Q3-2,5 en levert maximaal 2,5m3(kuub) water per uur. Dit is voldoende voor de meeste huishoudens. Wilt u een andere aansluiting omdat u tegelijktijdig meer dan 2,5m3 water verbruikt dan regelen wij dit voor u. Wij helpen u bij het vaststellen van uw capaciteitsbehoefte.

Bij zakelijke aansluitingen moet u rekening houden met keuringskosten door het waterbedrijf. Dit kan per regio verschillen.

 

uw aansluiting onze zorg

waarom zou ik mijn aansluitingen láten regelen?

Aansluitingen voor water, elektra, gas en media moeten worden aangevraagd via mijnaansluiting.nl. Deze website is de centrale ingang voor gas- elektriciteits-, water en kabelaansluitingen. U kunt deze aanvraag zelf doen, maar dit vereist uitzoekwerk, enige technische kennis, maar vooral ook tijd en geduld.

Regelmijnaansluiting.nl kan dit van u overnemen en ervoor zorgen dat u de juiste aanvraag doet. U komt niet voor verrassingen te staan en de aansluiting wordt op tijd geregeld. Wij bieden verschillende tarieven in de vorm van pakketten aan