over ons

Joris Quik

Vakspecialist Kabels en Leidingen

Joris Quik is mede-oprichter van Regelmijnaansluiting.nl.
Joris heeft een technische achtergrond en veel kennis en ervaring in de bouwwereld en drinkwaterbranche. Zijn kracht zit in het snel duidelijk krijgen van de klantvraag en in soepel relatiebeheer met de belangrijkste stakeholders. Joris weet de techniek en praktijk goed bij elkaar te brengen en denkt in haalbare en creatieve oplossingen.

connect via Linkedin

Pepijn Quik

Ingenieur Civiele Techniek, specialisatie Kabels en Leidingen

Regelmijnaansluiting.nl is in 2017 opgericht door Pepijn Quik. Hij zag dat aannemers regelmatig vastlopen bij het aanvragen van aansluitingen. Dit komt vooral doordat er teveel bedrijven bij zijn betrokken die allemaal hun eigen planning en werkwijze hebben. Pepijn dacht: ‘dit kan beter en makkelijk’. Het bedrijf dat hij oprichtte ‘regelmijnaansluiting.nl’ neemt het regelwerk uit handen en zorgt dat de voorzieningen op tijd geleverd worden. Pepijn legt de contacten met netbeheerders, nutsbedrijven en bouwbedrijven, regelt de afspraken en zorgt voor resultaat. De klant houdt tijd over!

connect via Linkedin

uw aansluiting onze zorg

waarom zou ik mijn aansluitingen láten regelen?

Aansluitingen voor water, elektra, gas en media moeten worden aangevraagd via mijnaansluiting.nl. Deze website is de centrale ingang voor gas- elektriciteits-, water en kabelaansluitingen. U kunt deze aanvraag zelf doen, maar dit vereist uitzoekwerk, enige technische kennis, maar vooral ook tijd en geduld.

Regelmijnaansluiting.nl kan dit van u overnemen en ervoor zorgen dat u de juiste aanvraag doet. U komt niet voor verrassingen te staan en de aansluiting wordt op tijd geregeld. Wij bieden verschillende tarieven in de vorm van pakketten aan